Sensa Trekkingfiets

Sensa Cintura Black Lady 8 versnellingen met Hydraulische schijfremmen


Neem contact met ons op over deze fiets


ACTIEFIETS!
€ 1.599,- € 1.399,-Een prachtig nieuw model in de Sensa collectie, is de Sensa Cintura herenfiets. Deze moderne stadsfiets heeft alles in zich om lekker ontspannen te kunnen fietsen. Dankzij de afmontage is het op deze fiets ook mogelijk om langere tochten te maken. Het aluminium frame is licht en sterk en voorzien van een smooth welding behandeling. Hierdoor zijn de lasnaden netjes afgewerkt.

De fiets heeft de nieuwe revolutionaire belt drive ketting. Deze is duurzaam, sterk en je krijgt met deze ketting nooit meer vieze handen. De Shimano Alfine naafversnelling geeft je de beschikking over maar liefst 8 versnellingen, keuze genoeg dus. Tegen diefstal in de stad is de fiets voorzien van een sterk AXA ringslot, maar voor extra veiligheid raden wij een insteekketting aan.

Voor de veiligheid heeft Sensa gekozen voor kwalitatief sterke hydraulische schijfremmen. Met deze remmen kun je in iedere situatie krachtig en snel tot stilstand komen. In het donker ben je voor iedereen goed zichtbaar dankzij de Hub dynamo met B&M Lyt koplamp en een geďntegreerd achterlicht

€ 1.599,-
€ 1.399,-
Prijs per maand klik hier.

. informatie-video


TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Sensa
http://www.sensabikes.com/


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 146,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Onze fietsmerken

Azor
Bakfiets.nl
Cortina
Qwic
Sensa
Victoria
Vyber